Imprezy

Categories:
  • Kalmary w cieście  czosnkowym

    Kalmary w cieście czosnkowym

    Kalmary w cieście czosnkowym Krążki kalmara otulone w puszyste ciasto czosnkowo-piwne.Sukces chrupiących kalmarów tkwi w sposobie ich smażenia. Można to zrobić na dwa sposoby: smażyć bardzo szybko na dużym ogniu lub też powoli na mniejszym ogniu. Podawane z dodatkiem kremu...

    Read more

  • Sandacz zapiekany z rakami
    Sandacz zapiekany z rakami Sandacz zapiekany z rakami

    Sandacz zapiekany z rakami

    Filet z jednych najszlachetniejszych ryb słodkowodnych. Zawijany z delikatnym mięsem raków. Grillowany w piecu konwekcyjno-parowym z ziołami.Podawany z aksamitnym sosem cytrynowym z nutką szafranu....

    Read more

  • Szaszłyk bosmana

    Szaszłyk bosmana

    Szaszłyk kryjący w sobie trzy ryby: Szlachetnego łososia, słodkowodnego sandacza oraz Bałtyckiego dorsz. Przekładany czerwoną papryką oraz cebulką. Grillowany w piecu konwekcyjno-parowym. ...

    Read more